Šampaňské sušenky

Šampaňské sušenky nebo také růžové sušenky z Remeše vznikly už v roce 1690. Díky tradičnímu dvojímu pečení drží svůj tvar i po namočení do šampaňského. Lze je máčet i do kávy, mléka či dokonce citronády, ale asi se všichni shodneme na tom, že šampaňské zní nejlépe! Více o sušenkách a jejich historii v tomto článku. Jsou ale výborné i pro spoustu dezertů, zejména nepečených. Pár jich pro inspiraci můžete omrknout zde.

 
  • Řadit dle:
  • 5 položek celkem

Stránka 1/1

  • susenky 1 1
    Tradiční Biscuit Rose s jedinečnou texturou získanou dvojím pečením se nejčastěji konzumují namočené do šampaňského. Jsou však vhodné i...
  • fossier
    Tradiční Biscuit Rose s jedinečnou texturou získanou dvojím pečením se nejčastěji konzumují namočené do šampaňského. Jsou však vhodné i...
  • 3435070021780 PHOTOSITE 20210125 183324 0
    Tradiční Biscuit Rose s jedinečnou texturou získanou dvojím pečením se nejčastěji konzumují namočené do šampaňského. Jsou však vhodné i...
  • biscuit rose boite metal 200g.jpgNovinka
    Tradiční Biscuit Rose s jedinečnou texturou získanou dvojím pečením se nejčastěji konzumují namočené do šampaňského. Jsou však vhodné i...
  • Sablé au Biscuit Rose caramel beurre salé
    Kulaté sušenky Le Sablé s kousky slaného karamelu vám přinesou sladkou a křupavou chuť pro vaše labužnické chvilky. Biscuit Rose sušenky se...