Novinka Tip

PIPER HEIDSIECK ROSÉ SAUVAGE Brut (0,75l)

PIPER HEIDSIECK ROSÉ SAUVAGE Brut: Nespoutaná vůně červeného ovoce, krvavého pomeranče a máslových sušenek. Živá a elegantní chuť s dotekem jahod. Ideální pro výjimečné okamžiky. Kupte nyní!

  • Na skladě
1 165 Kč
Kategorie: Piper Heidsieck
Velikost lahve: 0,75l
Země původu: Francie
Oblast: Champagne
Barva / Typ: Růžové
Obsah cukru: Brut
Ročník: Neročníkové
Balení: Holá láhev
 

Objevte Piper Heidsieck Rosé Sauvage Brut: Nespoutaná Vášnivá Elegance, Která Ovládne Vaše Smysly!

Připravte se na zážitek, který překoná všechna vaše očekávání. Piper Heidsieck Rosé Sauvage Brut není jen šampaňské, je to deklarace nespoutané vášně a nekompromisní kvality, mistrovsky stvořená pro ty, kdo si dopřávají jen to nejlepší.

Tajemství Původu: Srdce Každé Lahve

V samém srdci tohoto velkolepého Rosé leží pečlivě vybrané hrozny: dominantní 50 % Pinot Noir dodává hloubku a strukturu, zatímco 25 % Meunier a 25 % Chardonnay přináší jemnost a svěžest. Více než 25 % této nádhery tvoří vzácná rezervní vína, která dodávají komplexnost a hloubku, jakou jinde nenajdete. Všechny hrozny pocházejí z pečlivě vybraných 100 různých cru, což zaručuje neopakovatelný charakter každé kapky.

Toto unikátní růžové šampaňské je vytvořeno inovativní metodou míchání, kde je 15 % Pinot Noir vinifikováno jako tiché červené víno. Právě toto mistrovské spojení, pocházející převážně ze světoznámých vinic v Les Riceys, vtiskává Rosé Sauvage jeho intenzivní barvu a nezaměnitelný, podmanivý ovocný profil. Je to umění, které cítíte s každým douškem.

Každá lahev je výsledkem pečlivé práce a neúprosné oddanosti dokonalosti. Piper Heidsieck Rosé Sauvage Brut je zářným příkladem, jak se z nejlepších hroznů rodí skutečná ikona.

Čas pro Dokonalost: Cesta zrání

Kouzlo Rosé Brut Sauvage se odehrává v temných sklepeních, kde trpělivě zraje minimálně 24 měsíců na kvasinkách. Tento prodloužený proces je klíčem k jeho sametové textuře a bohatosti aroma. Po pečlivém odkalení (degorgement) si navíc dopřeje luxus dalších 3 měsíců odpočinku, aby dosáhlo absolutní harmonie a rozvinulo svůj plný potenciál.

Precizní dosáž 8 g/l pak dokonale vyvažuje jeho chuť, podtrhuje ovocnou svěžest a dodává mu neodolatelnou eleganci. Každá bublinka vypráví příběh o trpělivosti a mistrovství, který se proměnil v nezapomenutelný zážitek na vašem jazyku.

Symfonie Chutí: Rozkoš Pro Vaše Smysly

Přivítejte delikátní růžové šampaňské, které vás okamžitě okouzlí svou jiskřivou růžově lososovou barvou – vizuální symfonie elegance a radosti. Otevřete láhev a nechte se unést nespoutanou, výraznou vůní, která exploduje tóny šťavnatého červeného ovoce: svěžího rybízu, sladkých třešní, divokých lesních jahod a šťavnatých ostružin. Nechte víno dýchat a objevte další vrstvy, které se rozvinou do podmanivých akcentů krvavého pomeranče, tmavých černých třešní a hřejivých máslových sušenek – skutečná cesta do ovocné zahrady rozkoše.

V chuti je živé a elegantní s jemným dotekem jahod a červených pomerančů. Tyto svěží a hravé tóny jsou mistrovsky doplněny bohatými notami ostružinového džemu, exotické lékořice a překvapivě lehce pikantními, kouřovými akcenty, které dodávají vínu neuvěřitelnou komplexnost. Závěr je monumentální – plný, dlouhý a obdařený krémovou texturou, která zanechává na patře nezapomenutelný dojem. Každý doušek je oslavou života!

Gastronomické Požitky: Dokonalá Harmonie

Dopřejte si tento Rosé skvost samotný jako luxusní aperitiv, který okamžitě povýší každý okamžik na výjimečnou událost. Nebo jej proměňte v kulinářský triumf! Rosé Sauvage je ideálním partnerem pro gastronomické zážitky, jako je šťavnatý steak ze svíčkové s karamelizovanou červenou cibulkou, krémovými šťouchanými bramborami a bohatou demi-glace omáčkou. Stejně tak se snoubí s dokonale propečeným lososovým filetem s pikantní citrónovo-koriandrovou omáčkou. Pro milovníky lehčích pokrmů je ideální volbou k grilované cuketě, lilku a rajčatům s aromatickými bylinkami.

A pro ty, kdo milují sladké potěšení, je kombinace s dezerty z červeného ovoce (třešňový koláč, jahodová bublanina nebo klasické jahody Wimbledon) vždy naprosto skvělou a nezapomenutelnou volbou. Abyste si plně vychutnali každý nuance tohoto šampaňského, podávejte jej ideálně vychlazené na 8 - 10°C. Objednejte si Piper Heidsieck Rosé Sauvage Brut a proměňte svůj večer v nezapomenutelnou oslavu chuti a vášně!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

ph_logo

Florens-Louis Heidsieck byl synem luteránského ministra z Vestfálska. Přestěhoval se do Remeše, aby tam pracoval jako obchodník s oděvy a objevil tam kouzlo vinařství. Své vlastní víno začal vyrábět v roce 1780 a přestože nebyl ani vinař ani rodák z Remeše, měl talent a ve své nové profesi tvrdě pracoval. Svůj vlastní Vinařský dům založil 16. července 1785. To se již v tomto umění stal odborníkem a dokonce věnoval jedno ze svých vín královně Marii Antoinettě. Navíc získal tu čest, že mohl své víno prezentovat Její Výsosti sám. Když Florens-Louis Heidsieck v roce 1828 zemřel, jeho synovec a spolupracovník Christian Heidsieck převzal Maison Heidsieck v partnerství se svým bratrancem, Henri Guillaume Piperem.

Piper byl výjimečně nadaným obchodníkem a jako podnikatel své doby cestoval po světě a propagoval šampaňské Heidsieck. Čtrnáct královských a císařských dvorů z nich udělalo svého oficiálního dodavatele a nedlouho nato bylo "Heidsieck od Pipera" jediným šampaňským, které praví aficionados pili. A tak se víno s jakostními standardy přísně definovanými samotným Florens-Louis Heidsieckem velmi rychle stalo známým jako "Piper-Heidsieck".

V říjnu 1838 se tato jména ještě více přiblížila, když se Henri Piper oženil. ...s vdovou po Christianu Heidsieckovi!

1. ledna 1851 Henri Piper přibral do spolku svého bratrance J.C. Kunkelmanna.

Při příležitosti stého výročí Domu v roce 1885 pověřili známého klenotníka ruského královského dvora Fabergé, aby vyrobil ornament ze zlata, lapis lazuri a diamantu a ozdobili jím speciální šampaňské vyrobené při této příležitosti.

Po smrti J.C. Kunkelmanna pokračoval jeho syn. Poté podnik převzala jeho dcera a zeť a Dům zůstal v rodině.

V roce 1985 Piper-Heidsieck velkolepě oslavil dvousetleté výročí na Château de Versailles.

Na konci 80. let se Piper-Heidsieck spojil s mezinárodně známou firmou vyrábějící víno a alkohol Rémy Cointreau.

V roce 1997 se Piper-Heidsieck rozhodl používat červenou barvu ke zvýraznění své hrdé a inovativní osobnosti a ukázat ji na svých lahvích celému světu.