HINE Cigar Reserve (0,7l) v dárkové krabičce
Popis
Objevte vrchol luxusu a mistrovství v každé kapce HINE Cigar Reserve – prémiový cognac kategorie Fine Champagne, ztělesnění elegance a dokonalosti. Tento jedinečný elixír je výsledkem vizionářské spolupráce z roku 1996 mezi legendou Bernardem Hinem a Nicholasem Freemanem, renomovaným specialistou na doutníky. Společně vytvořili symfonii chutí z 25 pečlivě vybraných eaux-de-vie z nejprestižnějších oblastí jako Grand Champagne, Petite Champagne, Borderiers a Fins Bois – záruka nepřekonatelné kvality. Už první setkání s aroma je oslavou smyslů: silný a komplexní zážitek s bohatými kořenitými tóny, které vás okamžitě vtáhnou. Nechte se unést mistrovsky vyváženou paletou tabákového listu, sladkého kandovaného ovoce, hřejivého medu a ušlechtilého dřeva. Vše se plynule snoubí v dokonale kulaté a harmonické chuti, zakončené nekonečně dlouhým lékořicovým a jemně pikantním dozvukem, který tančí na jazyku. Každá kapka v sobě nese příběh trpělivosti a času – minimálně 10 let pečlivého zrání, které proměnilo tento cognac v tekuté zlato. HINE Cigar Reserve je balen v elegantní klasické lahvi a prezentován v exkluzivním dárkovém balení, připravený stát se nezapomenutelným darem pro ty, kteří ocení absolutní dokonalost. Dopřejte si tento zážitek, nebo jím obdarujte někoho výjimečného ještě dnes.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Thomas Hine pocházel z rodiny anglického obchodníka se suknem, který byl do Francie poslán v r. 1791 pouze na studijní pobyt. Navzdory tomu, že tam byl během revoluce a byl málem popraven, se tam usadil natrvalo. V roce 1796 se přiženil do rodiny výrobců koňaku Delamainů a po tchánově smrti převzal rodinný podnik, který dnes nese jeho jméno. Dnes je společnost řízena již šestou generací rodiny a je stejně jako Hennessy součástí skupiny LVMH.
Společnost vlastní 173 akrů vinic v srdci Grand Champagne, dále nakupuje mladý alkohol převážně z oblastí Grand a Petite Champagne, a trochu z Borderies a Fine Bois. Kromě zrání ve skladištích v Jarnacu společnost Hine prodává a vyváží malé procento sudů s koňakem do Británie, kde zrají v Bristolu pod dohledem celních úředníků i pracovníků koňakového domu, kteří doporučí vhodný čas stočení. Tento, tzn. časně dodaný koňak je ceněn jak pro svoji vzácnost, tak nové spektrum chutí způsobené zrání v chladnějším přímořském podnebí.