Bruno Paillard Rosé Premiere Cuvée Extra Brut (0,75l)

Bruno Paillard Rosé Premiere Cuvée Extra Brut: živá ovocná vůně rybízu a červených plodů, třešní a lesních jahod. Svěží, vyzrálá chuť s červeným ovocem a dlouhým závěrem. Kupte nyní!

  • Na skladě
1 990 Kč
Kategorie: Bruno Paillard
Velikost lahve: 0,75l
Země původu: Francie
Oblast: Champagne
Barva / Typ: Růžové
Obsah cukru: Extra Brut
Ročník: Neročníkové
Balení: Holá láhev
 

ODHALTE TAJEMSTVÍ BRUNO PAILLARD ROSÉ PREMIERE CUVÉE EXTRA BRUT (0,75L) – ŠAMPAŇSKÉ, KTERÉ PSALO HISTORII!

Připravte se na zážitek, který přesahuje běžné pití vína. Toto není jen šampaňské, je to odkaz, vášeň a umění skryté v každé bublince. Každá láhev Bruno Paillard Rosé Premiere Cuvée Extra Brut je mistrovským dílem vytvořeným pro ty, kteří oceňují skutečnou dokonalost.

HROZNY: SRDCE DOKONALOSTI A ODKAZ GENERACÍ

Odrůdy: Tajemství jeho hloubky a komplexnosti se skrývá v pečlivě vybraných hroznech, kde Pinot Noir tvoří většinu, doplněnou o precizně odměřené množství Chardonnay. Právě tato symfonie odrůd propůjčuje šampaňskému jeho nezaměnitelný charakter.

Směs je složena z neuvěřitelných 25 ročníků rezervních vín, jejichž původ sahá až do ikonického roku 1985. Představte si desítky let zkušeností a péče, které se snoubí v jediné láhvi – to je pravá esence Bruno Paillard.

Růžové víno Premiére Cuvée obsahuje Pinot Noir ve dvou podobách: jako bílé víno z odrůdy pinot noir (po rychlém vylisování a rychlém oddělení slupek je šťáva velmi světlá a lze ji vinifikovat jako bílé víno) a jako červené víno, které se získává delší macerací šťávy na slupkách. Tato unikátní dvojí extrakce dodává šampaňskému neopakovatelnou barvu a bohatství chuti.

Dosáž: 6 g/l – čistá elegance Extra Brut, která nechává promlouvat samotné víno, bez zbytečné sladkosti.

 

ZRÁNÍ: ČAS A TRPĚLIVOST ZRODILY LEGENDU

Toto Rosé zraje minimálně 3 roky ve sklepě na kvasinkách. Každý den strávený v temných sklepeních domu Bruno Paillard je investicí do budoucnosti, kdy se plně rozvinou jeho komplexní aroma a hedvábná textura. Není to jen víno, je to umělecké dílo stvořené časem.

 

CHUŤ: SYMFONIE SMYSLŮ, KTERÁ VÁS POHLTÍ

Nechte se okouzlit jeho barvou – lehce malinově narůžovělá, jež se s každým rokem zrání vyvíjí směrem k elegantní barvě lososové, doplněná o jemné, nekonečné perlení, které tančí ve vaší sklenici. Po přivonění můžete cítit živou explozi ovocné vůně, kde dominují tóny rybízu a mírně kyselých červených plodů, které probudí vaše smysly. Po chvíli provzdušňování se rozvine hlubší aroma třešní, šťavnatých lesních jahod a něžných fialek. To vše je doplněno osvěžující, přetrvávající svěžestí citrónového nádechu, který dodává energii. Svěží a vyzrálé chuti dominuje červené ovoce, které se rozlévá po jazyku a zanechává nezapomenutelný dojem. Závěr je čistý, dlouhý a naprosto okouzlující – pohlazení pro duši, které si budete chtít dopřát znovu a znovu.

 

PÁROVÁNÍ K JÍDLU: ZVÝRAZNĚTE KAŽDÝ OKAMŽIK

Toto růžové šampaňské se perfektně hodí k pokrmům obsahující jehněčí, kde jeho svěžest a ovocnost dokonale doplní bohaté maso. A skvěle doplní vyzrálé sýry, jejichž slanost a komplexnost podtrhne, nebo koláče s červeným ovocem, kde vytvoří harmonickou explozi chutí. Pozvedněte své kulinářské zážitky na novou úroveň s Bruno Paillard Rosé!

Ideální teplota k podávání je mezi 8 a 10°C. Podávejte jej při této teplotě, abyste si plně vychutnali každý nuance jeho dokonalé chuti a aroma.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

bp_logo

Firma Bruno Paillard, kterou založil majitel téhož jména až v roce 1975, je prozatím nejmladší z producentů šampaňského v tomto výlučném vinařském kraji. Její roční produkční kapacita je nyní půl milionu lahví výhradně typu „Brut“.

Vyrábí 3 druhy „non-vintage“ šampaňského a nabízí také několik starších ročníků, z nichž některé jsou velmi vzácné. Zhruba tři čtvrtiny produkce se vyváží do evropských zemí a USA (celkem do 23 zemí) a od roku 2003 také do České republiky. Veškerá produkce je dodávána pouze do gastronomie, vinoték a sběratelům vína. Bruno PAILLARD jako jedna z mála firem v Champagne označuje každou láhev datem tzv. „dégorgement“. To je okamžik, kdy se z láhve po několikaleté fermentaci odstraňuje usazený sediment, přidává se dosážní likér a láhev se definitivně uzavírá korkovým uzávěrem. Doporučuje se pak ke spotřebě v době od tří měsíců do pěti let, za předpokladu správného skladování jaké platí pro šampaňské.