Nicolas Feuillate Brut Reserve (0,75l) v dárkové krabičce
Popis
HROZNY
Ponořte se do umění dokonalé kompozice! Srdcem tohoto šampaňského je mistrovsky vyvážená směs nejlepších odrůd: 40 % Pinot Noir dodává strukturu a intenzitu, 40 % Chardonnay propůjčuje eleganci a jemnou svěžest a 20 % Meunier přidává ovocnou hravost a sametovou hebkost. Každá kapka je důkazem harmonie a preciznosti, která definuje pravé šampaňské zážitky.
ZRÁNÍ
Trpělivost je klíčem k dokonalosti. Toto výjimečné šampaňské zraje s láskou a pečlivostí po dobu minimálně tří let hluboko ve sklepích na kvasinkách. Tento proces je tajemstvím jeho neuvěřitelné hloubky, bohatosti a komplexnosti. Čas proměňuje hrozny v tekuté zlato, které je připraveno oslnit vaše smysly a zanechat nezapomenutelný dojem.
CHUŤ
Připravte se na symfonii smyslů! V okamžiku, kdy nalijete Nicolas Feuillate Brut Reserve, spatříte okouzlující zlatou barvu a nekonečný tanec jemných, jiskrných bublinek, které stoupají s lehkostí. Vůně vás zprvu obejme diskrétní, ale čistou esencí čerstvého bílého ovoce – jablek, hrušek a šťavnatých broskví. Ale počkejte! S každým nádechem se buket rozvine do překvapivých, exotických tónů kari a kurkumy, které dodají hloubku a intriku.
A pak přichází ten okamžik – první doušek. Okamžitě poznáte, proč je toto šampaňské mistrovským dílem. Chuť je dokonale lehká, neuvěřitelně svěží a pulzující životem. Je to harmonické spojení intenzivní, zářivé ovocnosti, jež se snoubí s plnou zralostí a luxusně krémovou texturou. Na patře rozpoznáte šťavnaté tóny hrušek a meruněk, které jsou mistrně doplněny o delikátní náznak pečených toastů. Závěr? Osvěžující, ale s přetrvávající, nezapomenutelnou elegancí, která vás donutí sáhnout po dalším doušku. Toto je chuť, která zůstane s vámi.
PÁROVÁNÍ K JÍDLU
Pozvedněte své kulinářské zážitky na zcela novou úroveň! Nicolas Feuillate Brut Reserve je ideálním společníkem pro ty nejvybranější pokrmy, promění obyčejné jídlo v nezapomenutelnou hostinu. Představte si dokonalou symfonii chutí s jemným toastem a uzeným lososem, vznešené párování s čerstvým sashimi z mořského okouna, nebo explozi exotických chutí s restovanými krevetami a koriandrem.
Nenechte si ujít ani sladké pokušení! Vyzkoušejte ho s křehkým rebarborovým tarte tatinem, který podtrhne jeho ovocné tóny, nebo s bohatým, 18 měsíců vyzrálým sýrem Beaufort pro neskutečný gastronomický zážitek. Pro absolutní dokonalost podávejte při ideální teplotě 8 - 10°C – právě tehdy se jeho potenciál rozvine naplno a každá oslava se stane legendární.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Moderní šampaňský dům, založený charismatickým Nicolas Feuillatte, jenž měl mimořádný talent pro marketing. V roce 1971 se svým bratrem koupili pozemek v Montagne de Reims, kde vybudovali vinici. První produkce jejich šampaňského se prodala v New Yorku, Austrálii a Švýcarsku. K expanzi došlo v roce 1976, kdy se Nicolas spojil s družstvem Centre Vinicole de la Champagne a rozšířil výrobu šampaňského pod názvem Nicolas Feuillatte. Značku nakonec prodal v roce 1986 a zůstal jen jejím ambasadorem. V současnosti společnost vyrábí přibližně 9 milionů láhví a je čtvrtým největším prodejcem champagne ve Spojených státech Amerických.