CASTELNAU bílý chlaďák

Bílý plastový chlaďák (ice bucket) na dvě láhve značky Calstelnau! Vhodný pro víno, prosecco či šampaňské. Perfektní pro oslavy, především pro svůj zajímavý asymetrický vzhled. Stačí ho naplnit ledem a vodou a párty může začít!


  • Na skladě
903 Kč
Kategorie: Castelnau
 

Bílý plastový chlaďák (ice bucket) na dvě láhve značky Calstelnau! Vhodný pro víno, prosecco či šampaňské. Perfektní pro oslavy, především pro svůj zajímavý asymetrický vzhled. Stačí ho naplnit ledem a vodou a párty může začít!

Šampaňské by mělo být vždy správně vychlazené, a to nejen z praktických důvodů při otevírání láhve, ale především kvůli chuti. Jedině tak totiž máte šanci objevit všechny vrstvy vůně a chutě, které šampaňské nabízí. Více o nachlazení šampaňského si můžete přečíst zde.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

bp_logo

Firma Bruno Paillard, kterou založil majitel téhož jména až v roce 1975, je prozatím nejmladší z producentů šampaňského v tomto výlučném vinařském kraji. Její roční produkční kapacita je nyní půl milionu lahví výhradně typu „Brut“.

Vyrábí 3 druhy „non-vintage“ šampaňského a nabízí také několik starších ročníků, z nichž některé jsou velmi vzácné. Zhruba tři čtvrtiny produkce se vyváží do evropských zemí a USA (celkem do 23 zemí) a od roku 2003 také do České republiky. Veškerá produkce je dodávána pouze do gastronomie, vinoték a sběratelům vína. Bruno PAILLARD jako jedna z mála firem v Champagne označuje každou láhev datem tzv. „dégorgement“. To je okamžik, kdy se z láhve po několikaleté fermentaci odstraňuje usazený sediment, přidává se dosážní likér a láhev se definitivně uzavírá korkovým uzávěrem. Doporučuje se pak ke spotřebě v době od tří měsíců do pěti let, za předpokladu správného skladování jaké platí pro šampaňské.