Tip

RON CANUTO HIGHLAND 7 Y.O (0,75L) V DÁRKOVÉ KRABIČCE

Rum Canuto je jediným rumem vyráběným z cukrové třtiny pěstované ve vysokých nadmořských výškách (nad 700 metrů nad mořem). Destilován je z melasy v malých dávkách v měděných destilačních kotlích a následně zraje v sudech z amerického dubu v chladném vlhkém prostředí pohoří And ve výšce téměř 2 000 metrů nad mořem. Na znamení skutečné kvality je každá láhev rumu očíslována a podepsána osobně maestrem ronerem. 

  • Na skladě
850 Kč
Kategorie: Ron Canuto
 
Rum Canuto je jediným rumem vyráběným z cukrové třtiny pěstované ve vysokých nadmořských výškách (nad 700 metrů nad mořem). Destilován je z melasy v malých dávkách v měděných destilačních kotlích a následně zraje v sudech z amerického dubu v chladném vlhkém prostředí pohoří And ve výšce téměř 2 000 metrů nad mořem. Na znamení skutečné kvality je každá láhev rumu očíslována a podepsána osobně maestrem ronerem. Díky pomalému zrání ve vysoké nadmořské výšce se může rum Canuto pyšnit výraznou suchou chutí s jemnými tóny vanilky následovanými tóny dubu a lesního ovoce. Závěr je dlouhý, příjemný bez přílišné sladkosti Aroma rumu Canuto je nejprve velmi jemné, ale pokud jej necháte 8 až 10 minut „dýchat“ v nezakryté skleničce, začne se z něj uvolňovat fascinující vůně vanilky následované lesními plody a karamelami.
 
Jižní Andy v Ekvádoru jsou místem těch nejvýraznějších archeologických nálezů z předkoloniální éry země. Tato horská krajina byla domovem starodávných kultur, jejichž architektonické, umělecké a řemeslné dědictví tvoří dnes nejcharakterističtější rys ekvádorské kultury a historie. 
 
Údolí Paute Valley se nachází v horách. Sbíhají se tu ty nejlepší atmosférické a klimatické podmínky, které je možné v Ekvádoru najít. Vysoká nadmořská výška, neustálá vlhkost a velmi stabilní teplota ve všech ročních obdobích umožňují celoroční pěstování všech druhů plodin včetně cukrově třtiny rostoucí ve vysokých nadmořských výškách. Není náhodou, že zde byla v šedesátých letech založena palírna Destileria Zhumir. Přímý přístup ke kvalitním surovinám a nejmodernější technologie svého času umožnily jejím zakladatelům začít s výrobou nejkvalitnějších destilátů v zemi. Poté, co se mnoho let zaměřovala na výrobu „aguardiente“, typického ekvádorského destilátu vyráběného ze šťávy z cukrové třtiny, se po roce 2000 společnost rozhodla vydat za novým dobrodružstvím a začala vyrábět Canuto Highland Rum.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Nacházíte se na stránkách s prodejem alkoholických nápojů. Pokračováním v prohlížení potvrzujete, že vám již bylo 18 let. Tyto stránky používají soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.